Com escollir un bon psicòleg a Barcelona?

Psicòleg a Barcelona – Què és la psicoteràpia?
20 febrer, 2017
psicoteràpia gai Barcelona
Psicoteràpia LGTBI a Barcelona
26 juny, 2017

Aquesta és una pregunta que moltes persones que necessiten ajuda terapèutica es fan amb freqüència.

A Barcelona, ​​igual que a les grans ciutats, hi ha molts psicòlegs treballant per escollir.

La veritat és que, d’entrada, és important saber si el professional que tenim davant és un psicòleg titulat o bé és un professional amb altres titulacions que intenta ajudar a les persones aplicant tècniques diverses que poden tenir relació amb la Psicologia o amb altres disciplines.

En aquest post parlarem de com escollir un bon psicòleg a Barcelona perquè et pugui ajudar a solucionar els teus problemes.

A continuació donem algunes claus per escollir un bon psicòleg a Barcelona:

  1. El professional ha d’estar en possessió de la llicenciatura en Psicologia, o si no, el Grau en Psicologia. El haurà d’indicar a la seva pàgina web i tenir penjat el títol al seu despatx.
  2. El psicòleg o psicòloga ha d’estar col·legiat en el corresponent col·legi oficial de Psicologia de la seva comunitat autònoma, en el cas de Catalunya és el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC); per a això haurà el corresponent número de col·legiat. Els diferents col·legis de Psicologia de les diferents comunitats autònomes estan adscrits al seu torn en el Consell General de la Psicologia d’Espanya (COP). Els col·legis professionals tenen un directori perquè puguis consultar els professionals adscrits.
  3. El professional ha de tenir l’especialitat en Psicologia Clínica o Psicologia General Sanitària, ambdues especialitats les regula el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.
  4. Comptar amb formació post-universitària reconeguda que acrediti la perícia necessària per atendre les problemàtiques relacionades amb la demanda del client. Per exemple, formació de postgrau en Teràpia Sexual i de Parella, Teràpia Familiar Sistèmica, Terapia Racional Emotivo-Conductual, etc. Aquesta informació la podràs consultar a la pàgina web del psicòleg.
  5. Aptituds i habilitats socials del professional que facilitin crear un clima de seguretat i confiança en el client perquè el treball psicoterapèutic es pugui dur a terme.Espero que aquest post et serveixi per poder escollir el psicòleg més adequat per a tu a Barcelona.

Per demanar cita a Psicología Roca pots trucar al 644 48 48 89 o enviar un e-mail a psicologiaroca@copc.cat

Roca Balagué

Psicòleg Col·legiat 16563

Psicologia Roca

Consulta de Psicologia Roca a les Corts – Barcelona

Consulta al bloc:

Please follow and like us: