Preparant nous projectes

Teràpia per l’ansietat a Barcelona (III): tipus de trastorns d’ansietat
10 setembre, 2020

En aquest 2021 sembla que estem veient la llum al final del túnel pel que respecta a la pandèmia mundial causada pel coronavirus. Van quedant enrere les limitacions de mobilitat en què no podíem sortir de Barcelona i les restriccions dels contactes socials.

A Psicologia Roca estem preparant un nou espai d’atenció psicològica presencial a la ciutat de Barcelona mantenint el barri de les Corts com ubicació.

Els problemes psicològics durant els primers mesos de la pandèmia a Espanya van aflorar i es van pronunciar i van agreujar els trastorns d’ansietat, els trastorns de son, les fòbies … Des del col·lectiu de psicòlogues i psicòlegs s’ha intentat mantenir l’atenció psicològica a les persones que ho han necessitat, bé sigui presencialment o telemàticament.

Sembla que vénen aires nous i que les vacunes estan sent efectives per combatre aquest virus. Ens agradaria pensar, sense ser insensats, que és important renovar il·lusions i creure en nous projectes. A Psicologia Roca, estem preparant un nou espai d’atenció psicològica presencial a la ciutat de Barcelona i mantenint el barri de Les Corts com a ubicació.

Ens fa il·lusió compartir que aviat estrenarem un nou espai psicoterapèutic en què puguem seguir treballant en la salut mental com un dret de les persones a sentir-nos bé evitant complicacions de problemes psicològics.

Els barris que componen el districte de les Corts són una de les portes d’entrada de Barcelona, gràcies a la seva situació en el sector sud-oest de la ciutat i amb l’eix de la Diagonal que el vertebra de banda a banda. Limita al sud amb Esplugues de Llobregat i amb l’Hospitalet de Llobregat; al nord, amb els districtes de Sarrià-Sant Gervasi i de l’Eixample; a l’est, amb el districte de Sants-Montjuïc; i a l’oest, amb la serra de Collserola.

 

Ens fa il·lusió compartir que aviat estrenarem un nou espai psicoterapèutic en què puguem seguir treballant en la salut mental com un dret de les persones a sentir-nos bé evitant complicacions de problemes psicològics.

La nova ubicació de l’espai psicològic estarà al costat del carrer Numància de Barcelona, a prop de les parades de metro Les Corts (L3), Sants Estació (L3 i L5), Entença (L5), Plaça de Centre (L3) Maria Cristina (L3 ). També té a prop les connexions de tren de RENFE, a l’estar a prop de l’estació de Sants així com el transport públic Trambaix, parades L’Illa i Numància (línies T1, T2 i T3).

El districte de Les Corts

El districte de les Corts està format per tres barris Pedralbes, la Maternitat i Sant Ramon i Les Corts. Aquest districte se situa a l’oest de la ciutat de Barcelona, ​​limitant amb els districtes de Sarrià-Sant Gervasi pel nord, l’Eixample per l’est i Sants-Montjuïc pel sud-oest, i pels municipis de l’Hospitalet de Llobregat a sud, Esplugues de Llobregat per l’oest i Sant Just Desvern pel nord-oest.

Com a dades curioses de districte de Les Corts trobem:

  • Compta amb 82.182 habitants.
  • El districte de les Corts té una superfície de 601,80 hectàrees.
  • Compta amb una densitat de població de 136 habitants per hectàrea.

Ara ja sabeu algunes dades curioses del districte de les Corts, on obrirem el nou espai psicoterapèutic.

Esperem que el nou espai de psicologia us agradi i aviat ho pugueu visitar!

 

Psicòleg Roca-Balagué

Psicòleg col·legiat 16563

Consulta de Psicologia a Barcelona

Please follow and like us: