Teràpia de parella a Barcelona

"Transparent" és una sèrie ambientada a Los Ángeles on el pare de família expressa que vol viure la seva vida d'una altra manera
Psicoteràpia LGTBI a Barcelona (IV): Què passa amb els i les trans?
11 desembre, 2017
Teràpia de parella a Barcelona (I): El mite de l’amor romàntic
14 febrer, 2018

 

En motiu de la celebració del dia de Sant Valentí, des de Psicologia Roca, consulta de psicologia a Barcelona, ​​al barri de Les Corts, comencem una nova sèrie de posts dedicats a l’amor en parella i com afrontar les dificultats en les relacions amoroses.

Totes les parelles que celebren el dia de Sant Valentí estan enamorades? Què significa exactament estar enamorat? Existeix l’amor etern?

El dia de Sant Valentí és una celebració tradicional que, s’ha popularitzat en moltes societats de països occidentals. Aquest és el dia en què les parelles d’enamorats expressen el seu amor tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic.

 

Però… totes les parelles que celebren el dia de Sant Valentí estan enamorades? Què significa exactament estar enamorat? Existeix l’amor etern?

 

És per això que en els propers posts parlarem del mite de l’amor romàntic, els problemes més comuns en les relacions de parella, l’amor en parelles LGTBI i les preguntes més freqüents sobre què és la teràpia de parella.

 

En aquesta nova sèrie de posts “Teràpia de Parella a Barcelona” intentarem respondre a les següents preguntes:

 

A Psicologia Roca treballem amb i per a les persones. Consultant els propers posts podràs veure quina és la meva mirada i manera de treballar. Si tens problemes amb la teva parella actual i t’agradaria resoldre’ls, pots trucar al 644 48 48 89 per demanar cita o enviar un correu electrònic a psicologiaroca@copc.cat

 

Espero que aquesta nova sèrie de posts sigui del teu grat.

 

Roca Balagué

Psicòleg Col·legiat 16563

Psicologia Roca

Consulta de Psicologia a Barcelona

Please follow and like us: