Teràpia per l’ansietat a Barcelona

Psicoteràpia online: bona o dolenta?
17 març, 2020
Teràpia per l’ansietat a Barcelona (I): què és l’ansietat?
7 abril, 2020

Alguna vegada has sentit intranquil·litat, angoixa, por, inquietud, preocupació…? És probable que sí que t’hagis sentit així en alguna ocasió. Això vol dir que tens o has tingut algun trastorn d’ansietat? Has d’anar a un professional de la psicologia per aquestes situacions? Tots aquests estats d’ànim estan relacionats amb l’ansietat?

En aquesta nova cadena de posts parlarem d’allò que anomenem ansietat i de la relació que té amb els trastorns d’ansietat.

Des de la consulta de Psicologia Roca de Barcelona, ubicada al barri de les Corts començarem la cadena de posts Teràpia per l’ansietat a Barcelona per parlar d’un dels motius de consulta principals als centre de Psicologia: l’ansietat.

Les persones podem viure situacions d’ansietat en diferents llocs, però acostumem a pensar que en grans ciutats com Barcelona, Madrid, Berlín, Londres, etc. els trastorns d’ansietat estan més presents. Però… a què ens referim quan parlem d’ansietat? Quines són les causes més comuns? Es pot combatre l’ansietat? Com puc saber si tinc ansietat?

En aquesta nova cadena de posts parlarem d’allò que anomenem ansietat i de la relació que té amb els trastorns d’ansietat.

En aquesta cadena de posts trobaràs les entrades següents:

Com sempre, esperem que aquesta nova cadena de posts resulti del teu interès. Ja saps que pots trucar al 644 48 48 89 per demanar cita o enviar un e-mail a psicologiaroca@copc.cat

 

Psicòleg Roca-Balagué

Psicòleg Col·legiat 16.563

Consulta de Psicologia a les Corts – Barcelona

Please follow and like us: